Den «enkle» løsning

Ikke noe kjært tema på morgenkvisten. Men det synes som om noen ser et angrep fra Vesten mot Iran som noe som bare må komme dersom Iran ikke gjør slik vi sier. Vil bare si:  Krig har alltid vært en meget alvorlig sak. Et slikt scenario både kan og må unngåes.

En god og fredelig dag til alle!

2 kommentarer til “Den «enkle» løsning

  1. Robert F

    Sondre

    er det ikke litt naivt å ikke tenke på at det er USA som har nedlagt trusler mot Iran om å stoppe å lage den beste energien i verden, og vel, Israel burde heller ligge i USA eller England eller Russland eller Frankrike! Det er jo lederne for disse landene som i bunn og grunn presset millioner av arabere ut av deres hjem for å gjøre plass til jødene, noe i seg selv som godt kan sammenliknes med at Oslo ble Israel, og alle i oslo måtte flytte ut, dette idiotiske opplegget er jo dømt til å lage konflikter!
    USA har vel mer eller mindre sett at det er et problem og har armert Israel med atomvåpen… jeg er heller redd for dette enn at Iran har det

  2. Sondre Olsen

    Det er vel ganske naivt å tro at ulike land har tenkt å gå til krig mot Iran uten å ha tenkt over hvorfor. Spørsmålet er hvor lenge man skal vente på at Iran skal angre på truslene de har sendt.
    Kommentarer som «Israel skal utslettes fra verdenskartet» er jo verdt å legge merke til.
    Jødene må ha den lille plassen de har igjen. Palestinerne, som er arabere, har tross alt mye mer land. Israel har et landområde på 2% av det araberne har. Skal vi la Iran fortsette å lage sine atomvåpen og komme med sine trusler helt til de faktisk er angrepsklare?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *